VINTER Magasinet

VINTER Magasinet

Fant nytt vinterparadis

27/9-19

Elizabeth og Thomas Jones fra Calgary koser seg ofte med å gå på ski i OL-løypene i Canmore. Nå har ekteparet fra Canada funnet sitt nye vinterparadis i Trysil.

Sammen med kameraten Greg Foord og hans kone tilbrakte ekteparet Jones flere uker i Norge i vinter. Først på Sjusjøen, så på Trysil og til slutt en tur til Tromsø og Nord-Norge.

Birkebeinere

Jones og Foord tok turen til Norge blant annet for å gå Birkebeinerrennet og Halv-Birken, og hadde en viss peiling på hva de gikk etter og hva de så etter. – Birken er alle skirenns bestefar. Det hadde vi lyst til å delta i. – Vi har vært her én gang før – på Sjusjøen i 1984. Så vi tok turen dit igjen. Samtidig hadde vi lyst til å prøve et annet sted i tillegg, sier de. – Valget falt på Trysil fordi de tilbyr mange mil med preparerte løyper for langrenn, samtidig som de har fantastiske alpinmuligheter. Det var viktig for oss, ettersom vi liker best å gå langrenn, mens Gregs kone helst vil kjøre alpint, sier Elisabeth Jones.

Enkelt via nettet

Hun påpeker også at det slett ikke var tilfeldig at de fant Trysil og valgte et opplegg med leie av hytte gjennom BookTrysilonline. – Det var enkelt å finne fram til og lett å bestille på nettet. Og da vi først hadde fått kontakt var oppfølging fra Jan Terje Ås og BookTrysilonline helt fenomenal, sier hun. Da gjør det mindre at reisen fra Canada til Trysil er lang – og tar omtrent et døgn.

Fantastiske forhold

De langveisfarende gjestene med ekstra forkjærlighet for mil etter mil på langrennsski kan ikke få fullrost naturen og løypene Trysil har å by på. – Fantastisk, er dommen. De er også fornøyd med fasilitetene for øvrig, ikke minst standarden og utstyrsnivået på hyttene. – Minuset er den lange reisetida, og at det er ganske dyrt i Norge. Men fordelene overgår ulempene og vi kommer garantert tilbake, sier Elizabeth og Thomas Jones fra Calgary og legger avslutningsvis til: – Det er fantastisk å se den skikulturen som finnes i Norge, og hvor mange barn og unge som er på ski og hvilke miljøer som skapes.

Vinterparadis Canada 1200KOSER SEG: Elisabeth og Thomas Jones tok turen helt fra Calgary i Canada til Trysil for å gå på ski og fant sitt nye vinterparadis.

Book ditt opphold her

Oversiktkart over turløyper i Trysil:

Alpinkart over Trysil

En perfekt ferie

Med 365 dager i året, de fleste av dem svært hektiske, sier det seg selv at alle trenger minst en god ferie i året!

Vi i bookNorwayonline/bookTrysilonline har kun ett mål, å legge forholdene til rette for nettopp en god ferie! Det er da heller ingen tvil om at valg av overnatting, enten det er hytte eller leilighet blir viktig. I årets vintermagasin håper vi du får en god oversikt over hvilke muligheter som finnes når det kommer til overnatting.

En viktig ting når det kommer til valg av overnatting, er å huske på at det bør være ski in/ski out. Det bør være enkelt å komme seg ut i bakken, og tilbake til hytten igjen. Booker man overnatting hos bookTrysilonline så kan man være trygg på nettopp dette, det er aldri langt til alpinbakken.

Book ditt opphold her