SOMMER Magasinet

VINTER Magasinet

Hotell eller hytte i sommer?

26/5-20

Det er ingen tvil om at det er Norgesferie som gjelder i sommer 

Men blir det hotell eller hytte?

Det er Norgesferie som gjelder

Det er det ingen tvil om, men hvor skal du bo i sommer? Velger du hytte eller hotell? Corona-situasjonen har for alvor forandret hverdagen, også når det kommer til ferie og overnatting. Dagbladet/din side har akkurat sjekket hvordan den nye hotellovernattingen blir. 

Når det kommer til ferie på hytte og leilighet er det nok mindre forandring. Og vi i bookTrysilonline vil gjøre det vi kan for at våre gjester skal få en trygg og god ferie i sommer!

Rekordmange vil på hytte/leilighet i sommer!

Det er heller ingen tvil om at rekordmange akkurat velger hytte og leilighet i sommer. Hos bookTrysilonline kan du velge mellom ett stort antall hytter og leiligheter. 

Sluttrengjøring alltid inkludert

I disse tider er det ingen tvil om at renhold er viktig. Og til forskjell fra andre utleiesteder har bookTrysilonline alltid hatt sluttrengjøring inkludert, og det er en omfattende jobb som gjøres. 

Trysil + Sykkel = sant!

Trysil har gjennom mange år satset store summer på å utvikle ett stort nettverk av sykkelstier og løyper. Her finner du alt fra grønne til sorte stier/løyper, perfekt for både liten og stor. 

GT BIKE PARK: Ett eldorado for barna, og innfallsporten til Gullia

GT Bike Park

GT Bike Park finner du ett steinkast unna Trysil Alpin, Bakkebygrenda, Vikinggrenda og ikke minst Trysiltunet. GT Bike Park er ett fantastisk område, godt tilrettelagt og med tanke på at de minst skal stortrives!

GULLIA: Et "must" for liten og stor

Gullia 

GT Bike Park er inngangsporten til Gullia, et stort område med 20 km godt tilrettelagte løyper, fra grønn til sort. Her er det løyper som passer for både liten og stor, og det er garantert en helt spesiell følelse å sykle her. Et must!

MAGIC MOOSE: Blå løype, og en klar anbefaling

Magic Moose

Et annet "must" er Magic moose, en 7 km lang flytsti (blå) Ta heisen til topps, og flyt nedover i ditt eget tempo. En stopp vi klart anbefaler er på Knettsetra, en nystekt vaffel eller noe kaldt å drikke smaker garantert!

Fjellrunden: Et perfekt startpunkt er Skihytta

Fjellrunden

En rolig tur i fantastiske omgivelser er også enkelt å anbefale. Fjellrunden er en godt tilrettelagt løype, og ett godt utgangspunkt er ved Skihytta, derfra er en flott tur over til Fageråsen/Trysil Høyfjellssenter. 

 

Stor overnattingsguide

bookTrysilonline har ett stort utvalg av hytter og leiligheter på tre områder, Trysil Turistsenter, Trysilfjell Hytteområde og Trysil Høyfjellssenter. Her finner du små og store hytter og leiligheter, som skapt for en god ferie. 

Hva er viktig når man skal på ferie? Skal vi tro bookTrysilonline, så er det en uunnværlig ting, det må være internet på hytten! Og selvsagt har bookTrysilonline dette på samtlige hytter og leiligheter. I tillegg er beliggenheten på hytten/leiligheten viktig. Siden oppstarten i 2011 har bookTrysilonline vært nøye med å alltid ha god beliggenhet på sin portefølje. På vinteren betyr det ski in/ski out, på sommeren gjerne bike in/bike out. Alltid nær aktivitetene. 

Trysil Turistsenter

På Trysil Turistsenter finner du familiefavoritter som Trysil AlpinVikinggrendaBakkebygrendaStorsten og Trysiltunet.  Fra tradisjonelle leiligheter til splitter nye og moderne. Felles for alle er nærheten til aktivitetene, både sommer og vinter. 

Trysilfjell Hytteområde

Trysilfjell Hytteområde byr på både små og store hytter, fra fire til 20 sengeplasser. Hva kan vel være bedre enn å nyte frokosten på verandaen, i strålende morgensol? Her finner du blant annet favoritter som Ugla 969960 og 951Trysilfjell Hytteområde har tre områder: UglaHåvi og Almenlia

Trysil Høyfjellssenter

Trysil Høyfjellssenter/Fageråsen byr på den herlige fjellfølelsen. Ett fantastisk turterreng rett utenfor døra. Tre områder, Trysil PanoramaTrysil Høyfjellsgrend og Trysil høyfjellssenter byr på ett stort utvalg av hytter og leiligheter. Her får du garantert mye for pengene.

Trysil Sentrum

Trysil sentrum byr på mer enn bare koselige butikker og kafeer. Her bor du sentralt, med kort vei til butikker, restauranter og aktivitene Trysil har å by på. Kanskje kan det friste å legge frokosten til ett av byens konditorier, fersk bakst, god kaffe, i hyggelige omgivelser. Dagen kan vel ikke starte bedre? 

Book ditt opphold

Oversiktkart over turløyper i Trysil:

Alpinkart over Trysil

En perfekt ferie

Med 365 dager i året, de fleste av dem svært hektiske, sier det seg selv at alle trenger minst en god ferie i året!

Vi i bookNorwayonline/bookTrysilonline har kun ett mål, å legge forholdene til rette for nettopp en god ferie! Det er da heller ingen tvil om at valg av overnatting, enten det er hytte eller leilighet blir viktig. I årets vintermagasin håper vi du får en god oversikt over hvilke muligheter som finnes når det kommer til overnatting.

En viktig ting når det kommer til valg av overnatting, er å huske på at det bør være ski in/ski out. Det bør være enkelt å komme seg ut i bakken, og tilbake til hytten igjen. Booker man overnatting hos bookTrysilonline så kan man være trygg på nettopp dette, det er aldri langt til alpinbakken.

Book ditt opphold her