BookTrysilToppbanner1117 ver2

Nyheter og tilbud


tilbud skiferie trysil

Use our low price calendar and book your vacation online today

De gode minnene og vinteropplevelsene skapes i Trysil og hos bookTrysilonline kan du alltid være sikker på å bo ski in/ski out. Trysil er Norges største skidestinasjon med 67 nedfarter og 31 heiser. Trysil er også et snøsikkert sted, i vinter har det vært opptil 155 cm med snø, mens fjorårssesongen bød på over 2 meter snø.

bookTrysilonline søker ansatte til flere spennende stillinger, deriblant ansvarlig leder for Trysils nyeste skiutleie, vaktmester i full stilling. Det er også ledige stillinger i den splitter nye resepsjonen og innen renhold. 

Ta med familien til Trysil denne julen! Opplev en hvit jul med masse herlige skiopplevelser, hyggelige familiemiddager og god stemning.   

 

Vi er glade for den store responsen, ingen tvil om at mange vil til Trysil i jula! En heldig vinner er trukket av gavekort verdi 10 000,- 

Med knallblå himmel og 195 cm snø, kunne ikke utgangspunktet vært bedre. Se bilder fra Trysil!

Sykling er en av mange aktiviteter du kan gjøre i Trysil om sommeren

Lyst på en billig sommerferie? Vi gjør en allerede rekordvarm sommer enda hetere med tidenes sommerrabatt. Nå får du nemlig 25 % rabatt på all overnatting i perioden fram til og med august.

Sikkerhet i skibakken er viktig! Derfor har Snow Kidz laget en tøff skihjelm til gutt og jente. Med spesial Snow Kidz-design er dette en sikker vinner i bakken!

Familie som har fått rabatt på vinterferie i Trysil

Kan du tenke deg å nyte vinterferien i Trysil til en ekstra god pris? Nå får du spesialrabatt på restplasser i vinterferien.