Skyttervegen 5 8 sengs

8 sengeplasser fordelt på 3 soverom

Fra 6300 NOK

Velkommen til Trysil og denne moderne leilighet med god beliggenhet i Trysil

Velkommen til Trysil og denne moderne leilighet med god beliggenhet i Trysil

Opplev god komfort og bekvemmelighet med vår nye leilighet, ferdigstilt vinteren 2024, og beliggende rett nedenfor Eventyr, barneskiområdet på Trysil Turistsenter. Denne leiligheten er perfekt for familier som ønsker en sentral, men skjermet beliggenhet med enkel tilgang til alt Trysil har å tilby.

Leiligheten inkluderer:

– Romslig stue og kjøkken: Nyt åpne og luftige oppholdsrom som kombinerer en stor stue med et moderne, fullt utstyrt kjøkken. Perfekt for hyggelige stunder med familie og venner etter en dag ute i bakken.
– Tre soverom: Leiligheten har tre komfortable soverom med totalt 8 sengeplasser, inkludert 3 dobbeltsenger og en køyeseng, som sikrer en god natts søvn for alle gjester.
– To bad: To moderne bad, designet for maksimal komfort og bekvemmelighet for alle familiemedlemmer.

Fantastisk utsikt og beliggenhet:

– Flott utsikt: Nyt en imponerende utsikt over Trysil sentrum fra leiligheten, som gir en følelse av å være i hjertet av alt, samtidig som du er skjermet fra støy og trafikk.
– Perfekt for familier: Beliggenheten rett nedenfor Eventyr, barneskiområdet, gjør dette til det ideelle stedet for familier med barn som ønsker enkel tilgang til skibakken og andre aktiviteter.

Anbefalt for familier:

Denne leiligheten er et trygt valg for familier som ønsker å bo sentralt, men samtidig skjermet, med enkel tilgang til både skiaktiviteter og sentrum. Book din neste ferie her og opplev den perfekte kombinasjonen av moderne bekvemmeligheter og en uslåelig beliggenhet i Trysil.

Velkommen til ditt nye vinterparadis!

Nøkkelinfo

Type Leiligheter
Soverom 3
Sengeplasser 8
Bad 2
Avstand til butikk 0,25 km
Avstand til bakken 150 meter
Størrelse 120 kvm2
dishwasher
dishwasher
fridge
fridge
microwave
microwave
freezer
freezer
cabeltv
cabeltv
skistorage
skistorage
wifi
wifi
fireplace
fireplace

Skyttervegen 5 8 sengs

snarvegen 10b trysil