Trysiltunet 16A

8 senger fordelt på 3 soverom

Fra 6300 NOK

Velkommen til de helt nye og freshe leilighetene på Trysiltunet! Leiligheten har en enestående beliggenhet og her bor du i umiddelbar nærhet til det aller meste som Trysil har å by på.

En ny og pen leilighet med sentral og god beliggenhet på Trysil Turistsenter. Leiligheten har åpen stue- og kjøkkenløsning, bad med dusj og badstue, samt 3 soverom og stor uteplass. Det er vannbåren varme i alle gulv. Kjøkkenet er godt utstyr og inneholder blant annet kaffetrakter, vannkoker, mikrobølgeovn, vaffeljern i tillegg til komfyr, kjøleskap og oppvaskmaskin. Alle soverom er utstyrt med garderobeskap og oppheng på vegg. Smart-TV med Altibox TV- og internett er på plass. Adkomst til leilighet fra bakkeplan og uten trapper.

På Trysiltunet kjører du rett inn i parkeringshuset hvor du finner en dedikert parkeringsplass til leiligheten og hvor du trygt kan la bilen stå resten av oppholdet om du ønsker det. Det er gangavstand til restauranter, sports- og matbutikk, bowling, bademuligheter og caféer. Trysil er en helårsdestinasjon som byr på kjempeflotte alpinbakker og langrennsløyper vinterstid, og på sommeren har du Trysil Bike Arena, klatreparken og 18-hulls golfbane rett ved siden av. I tillegg har du hele Trysilfjellet med sine fine vandremuligheter i fjellet. Busstopp er kun 100 meter fra leiligheten for de som ikke kommer hit med bil.

Sengefordeling – Sov1: Dobbeltseng, Sov2: Familiekøyeseng, Sov3: Familiekøyeseng.

Nøkkelinfo

Type Leiligheter
Soverom 3
Sengeplasser 8
Avstand til butikk 0,1 km
Avstand til bakken 150 meter
Størrelse 67 kvm2
dishwasher
dishwasher
sauna
sauna
fridge
fridge
microwave
microwave
freezer
freezer
cabeltv
cabeltv
skistorage
skistorage
wifi
wifi
fireplace
fireplace
pets
pets

Trysiltunet 16A

snarvegen 16a trysil