Trygg booking – Covid-19

Gratis Covid-19 forsikring hos bookTrysilonline

bookTrysilonline legger nå inn egen gratis avbestillingsforsikring på alle bookinger frem til 1.5.2022.

Denne avbestillingsforsikringen gjelder kun for Covid-19-situasjonen, men sikrer deg full tilbakebetaling dersom Norske Helsemydigheter skulle innføre tiltak som medfører at det ikke lenger er mulig å gjennomføre oppholdet hos oss.

Dersom du som ansvarlig for bookingen skulle bli smittet av Covid-19, og av den årsaken ikke kan gjennomføre oppholdet vil du kunne avbooke, og få full tilbakebetaling. (I dette tilfellet vil det bli krevd dokumentasjon fra helsemyndigheter)

Denne forsikringen gjelder kun dersom Norske Helsemyndigheters krav gjør at du ikke kan reise til Trysil, eller at du som følge av kravene må i karantene som utgjør en vesentlig del av booket opphold. Denne forsikringen gjelder ikke for restriksjoner ref. aktiviteter, restauranter og utesteder. 

Trygg overnatting

Som ett ekstra tiltak for å gi våre gjester den trygghet de fortjener og skal ha, desinfiserer bookTrysilonline nå alle hytter og leiligheter i forbindelse med sluttrengjøringen, videre forsegles døren.

På denne måten kan også våre gjester være trygge på at ingen har vært inne på leiligheten etter at den ble desinfisert. Som en følge av ekstratiltak i forhold til Covid-19, eksempelvis desinfisering av hytter og leiligheter vil innsjekktid kunne bli noe forskyvet. bookTrysilonline vil etterstrebe ordinære innsjekkstider, men ønsker å gjøre våre gjester oppmerksom på dette, og at dette ikke gir gjesten rett til noen kompensasjon eller rabatt. 

Trygg skileie

Denne vinteren kan det være lurt å forhåndsbooke skileie, og gjør du dette før 15. oktober får du levert utstyret på hytta/leiligheten, uten ekstra leveringskostnad. Booker du skileie etter 15. oktober, kan du fortsatt få skiutstyret levert på hytta eller leiligheten, men da tilkommer det 200,- i leveringskostnad. (Gjelder kun for de som har booket hytte/leilighet hos bookTrysilonline) 

Hvorfor skiutstyret levert på hytta? 

  • Trygt og godt, utstyret står og venter på deg
  • Ikke noe stress eller unødvendig tidsbruk 
  • Ingen kø i skiutleien

Gratis for deg som booker før 15. oktober. Etter 15. oktober tilkommer det 200,- i leveringskostnad. Gjelder kun for bookinger gjort en uke før ankomst, og når overnatting er booket hos bookTrysilonline. 

Bestillingsvilkårene gjelder for bookTrysilonline AS NO-2420 Trysil, org.nr 997616774, telefon (+47) 33 33 83 83 som ansvarlig

Vi i bookTrysilonline ønsker dere velkommen til Trysil!

Har du noen spørsmål vedrørende trygg booking, ta kontakt med oss.