Skiutleie i Trysil: bookTrysilonline vinner prisjekk

Når du drar til Trysil for å nyte skikjøring, kan betydelige besparelser oppnås ved å sammenligne prisene til de tre ledende aktørene i utleiesegmentet, ifølge en nylig utført prissjekk foretatt av nyhetsavisen Østlendingen.

bookTrysilonline vinner prissjekk blant Trysils skiutleier

bookTrysilonline vinner prissjekk blant skiutleiene i Trysil! Når du drar til Trysil for å nyte skikjøring, kan betydelige besparelser oppnås ved å sammenligne prisene til de tre ledende aktørene i utleiesegmentet, ifølge en nylig utført prissjekk foretatt av nyhetsavisen Østlendingen.

bookTrysilonline er fra 30 til drøye 50 % billigere

Østlendingen har nylig gjennomført (22.12.2023) en prisjekk på leie av ski og snowboard ved landets største skisted, og funnet betydelige prisforskjeller. bookTrysilonline tilbyr en komplett utstyrssett for to voksne, ett barn under seks år og ett barn over seks år for kun 1 427 norske kroner per uke. Til sammenligning krever SkiStar 3 080 norske kroner for en tilsvarende pakke.

Faksimile Østlendingens prissjekk 22.12.2023 for skiutleier i Trysil
Faksimile Østlendingens prissjekk 22.12.2023 for skiutleier i Trysil

Mye penger å spare på å velge riktig skiutleie

Resultatene viser at bookTrysilonline generelt tilbyr priser som er litt over 50% billigere enn SkiStar og mellom omtrent 30% til over 40% billigere enn Trysil Skishop. Hver av disse leverandørene tilbyr også flere forskjellige pakkealternativer som ikke er inkludert i oversikten.

Daglig leder Jan Terje Ås forklarte at utstyret deres er av samme kvalitet som det som tilbys av andre skiutleiere i Trysil. De fokuserer imidlertid på å være en rimelig utleie og har en klar strategi for dette. Kvaliteten på deres ski slipemaskiner er tilstrekkelig for gjennomsnittsbrukeren, og de har mottatt positive tilbakemeldinger fra kundene sine.

Vi etablerte vår skiutleie med tanke på å kunne tilby våre gjester som booker overnatting hos oss et mer helhetlig produkt. Samtidig var det viktig for oss å holde et fornuftig prisnivå på vårt nye tilleggsprodukt.

Og det er ingen tvil om at vi merker at gjestene i Trysilfjellet har fått med seg våre gunstige priser. Hittil i sesongen har vi opplevd en rekordstor booking i skiutleien vår. Med denne store pågangen oppfordrer vi alle til å booke via våre nettsider på forhånd, fremfor å velge drop in.

Vi tilbyr også levering av utstyret på hytten eller leiligheten oppe i fjellet. Du tar bare turen innom vår skiutleie, tester sko og utstyr, så sørger vi for oppkjøring og levering på hytta/leiligheten. Enklere blir det ikke.

Sjekk prisene og bestill skileie hos bookTrysilonline i dag.


Velkommen til oss!

Bilde fra Trysil; folk i skibakken og hytter/leiligheter til leie