Personvernerklæring

Denne personvernerklæringen handler om hvordan bookTrysilonline samler inn og bruker personopplysninger om deg.

Vi bruker informasjonskapsler på booktrysilonline.com. Ved å bruke vår nettside med informasjonskapsler påslått i nettleseren (som er standard), godtar du at vi lagrer informasjonskapsler for å levere våre tjenester. Dersom du ønsker det, kan du enkelt slå av informasjonskapsler i nettleseren din.

Vi bruker følgende informasjonskapsler:

Google Analytics

Når du besøker vårt nettsted, lagrer vi informasjon som brukes til å analysere bruken av nettstedet ved hjelp av Google Analytics.

Analysen bruker vi for å justere innhold og design av nettsiden, slik at skal kunne finne den informasjonen du leter etter hos oss enda lettere.

Vi har også linket Google Analytics og Google Ads, slik at vi kan bruke informasjonen som lagres til å gi deg mest mulig relevante annonser i Google, eller i Google sitt annonsenettverk.

Søk som gjøres på nettsiden blir lagret i Google Analytics. Dette er også for å kunne justere innhold og design, og på den måten gi deg en bedre brukeropplevelse.

Google Analytics, en tjeneste som eies av Google, setter inn flere Informasjonskapsler for å gjennomføre denne analysen. Se Google sin vilkår for personvern for mer informasjon.

Facebook pixel

Når du besøker vårt nettsted, og har informasjonskapsler slått på i nettleseren din, lagres det informasjon som vi kan bruke i markedsføringen vår.

Facebook-pixelen brukes for å gi deg mest mulig relevant innhold på Facebook, for eksempel ved å vise deg annonser som kan være verdifulle for deg.

Hvilke personopplysninger behandles og hvor hentes de?

Personopplysninger i elektroniske beskjeder

Kontakter du oss ved å bruke e-post eller kontaktskjema samtykker du til at opplysningene brukes for å kontakte deg med svar på din forespørsel. 

Disse elektroniske beskjedene blir lagret i vårt system, som er dekket av Databehandleravtale til vår systemleverandør Haus Byrå. Elektroniske beskjeder blir slettet etter 60 dager.

Klagebehandling og brudd på sikkerhet

Hvis du har en klage med hensyn til behandling av personopplysninger, kan du ta kontakt med daglig leder, Jan Terje. Du har rett til å klage på vår behandling av personopplysninger til Datatilsynet: www.datatilsynet.no.

Dersom det skjer brudd på sikkerheten som fører til utilsiktet eller ulovlig tilintetgjøring, tap, endring, ulovlig spredning av eller tilgang til personopplysninger som er overført, lagret eller på annen måte behandlet, regnes dette som et sikkerhetsbrudd. Ved avvik vil Datatilsynet bli varslet innen 72 timer etter av vi er blitt kjent med avviket.

Innsyn og rettigheter til egne personopplysninger

Du har rett til å be om innsyn i hvilke personopplysninger bookTrysilonline har om deg. Du har også rett til å be om korrigering hvis de er ukorrekte. Det er viktig at opplysningene vi har om deg er riktige og oppdatert. Hvis du oppdager feil, oppfordrer vi deg til å ta kontakt med oss, slik at opplysningene kan bli rettet. Du kan når som helst trekke tilbake samtykket til at vi kan behandle personopplysningene dine. Du kan også kontakte oss dersom du ønsker at opplysningene slettes. 

Kontaktinformasjon

Kontakt oss hvis du vil ha innsyn i hva vi har lagret på din person.

Behandlingsansvarlig:
Jan Terje Ås, daglig leder
Adresse: bookTrysilonline, Vestmoveien 7, 2450 Trysil
Telefon: 922 70 862
E-post: janterje@booktrysilonline.com

Sist oppdatert 3. november 2020