Vinnere i vår Facebook konkurranse

Nå i november er det faktisk 10 år siden bookTrysilonline så dagens lys, og det må vi selvsagt feire!

Og ingen feiring uten en skikkelig konkurranse – bli med på bookTrysilonline sin store Facebook-konkurranse.

Bildekollage fra Trysil, bookTrysilonline

Vi har som kjent Trysils nyeste lavpris skiutleie, og skal være best på pris. Alt du trenger å gjøre er å skrive inn «Lavpris skiutleie» under. Den 20. november trekker ut 10 heldige vinnere.

Da er konkurransen ferdig, og vi har trukket ut de heldige vinnerne.

Vi gratulerer vinnerne:

1: Gratis skileie 5-7 dager for to voksne, to barn/ungdom

Vinner: Betina Nørgaard Madsen

2: Gratis skileie 2-4 dager for to personer

Vinner: Bodil Heieren Eriksson

3-10: Gratis skileie 2 dager for en person

Vinnere:

Morten Knudsgaard

Anette Hertz

Lina Petre

Tormod Brokke

Martin Smedegaard Carlstedt

Helle Breinholt Jensen

Stig Lennartsson

Anita Tørnes

Vi ber om av vinnerne kontakter oss på mail, booking@booktrysilonline.com

Har du ikke booket skiferien ennå, kan du få hele 35 % rabatt om du velger opphold med 4 eller 5 døgn i uke 2-4 og selvsagt har vi hele 35 % rabatt på skileie!


Historien om bookTrysilonline

Mye har skjedd på 10 år!

Det er ingen tvil om at mye har skjedd på disse ni årene som har gått siden bookTrysilonline så dagens lys. Selskapet har vokst fra 1 helårsansatt og 2 sesongansatte til 6 helårsansatte og ca. 25 sesongansatte. I desember 2019 tok vi steget videre og etablerte Trysils nyeste skiutleie. Samtidig flyttet vi inn i et splitter nytt bygg ved hovedporten til Trysil, rett ved siden av Trysilvegen. I desember i år åpner vi Trysil Kaffehus, her kan du kjøpe både kald og varm drikke.

Når det kommer til hytter og leiligheter har vi opparbeidet en solid portefølje på over 100 hytter og leiligheter, og felles for alle er god beliggenhet, med ski in/ski out som en selvfølge.

bookTrysilonline tilbyr hovedsakelig overnatting på de tre hovedområdene i Trysil, Trysil Turistsenter, Trysilfjell Hytteområde og Trysil Høyfjellssenter/Fageråsen.

Vårt mål er det samme!

Ja, målet vårt er fortsatt det samme og vi sier fortsatt: Ferie er viktig, og vi skal gjennom god service og god lokal kunnskap gi våre gjester den overnatting som de etterspør, og skape fornøyde gjester som vil tilbake til Trysil!

I de tider vi lever i nå, har bookTrysilonline virkelig satt fokus på å gi selskapets gjester en trygg booking, trygge overnattingsmuligheter og trygg skileie. Det sørger blant annet en gratis Covid-19 forsikring, desinfisering og forsegling for. Les mer om Trygg Booking – Covid-19

Velkommen til oss!

Bilde fra Trysil; folk i skibakken og hytter/leiligheter til leie