Vinnere i vår Facebook konkurranse

I mars kjørte vi en liten konkurranse hvor vi ville premiere to av våre følgere på Facebooksiden vår. Alt de trengte å gjøre var å skrive inn sitt beste ferieminne fra enten vinteren eller sommeren her i Trysil. Vinnerne er nå trukket, og vi gratulerer!

Bildekollage fra Trysil, bookTrysilonline

I mars etterlyste vi det beste minnet våre følgere på Facebook har fra Trysil, og kjørte i den forbindelse en liten konkurranse, hvor vi ville trekke ut en heldig vinner for sommer og vinter.

Da er konkurransen ferdig, og vi har trukket ut de heldige vinnerne.

Vi gratulerer vinnerne:

1: Gavekort verdi 8000,- beste minne fra Trysil – vinter

Vinner: Jan-Kirk Thomsen

Hans beste minne fra vinter Trysil:

«Vi boede til dato i den fedeste skihytte i Trysiltunet, den skabte den helt rette ski-ferie-stemning for os.Netop ankommet til Trysil, besøgte vi straks jeres skiudlejningsbutik på Vestmovegen 7, det gik let med at finde ski, stave, støvler og hjelme. Så var vi klar til pisterne, leg, samvær, varm kakao med skumfiduser, skiskole og at prøve nye grænser af og finde nye sjove pister.Den bedste oplevelse for mig var at turen gav os mulighed for at være sammen 100 % om noget hele familien elsker. Ingen spurgte til i-pad tid😂, der blev spurgt ind til: Tror du jeg kan følge ned Valle ned af pisten? Hvornår skal vi på lysløjpe? Spiser vi pizza i aften? Juhuuu vi skal i sauna efter maden. Er det fredag vi får medalje? Alt dette giver den bedste vinteroplevelse bookTrysilonline.com❤️⛷❤️«

1: Gavekort verdi 8000,- Beste minne fra Trysil – sommer

Vinner: Marthe Lindstad

Hennes beste minne fra sommer Trysil:

«Beste sommeropplevelse i Trysil er mange!! ☀️☀️☀️Naturens fornøyelsespark har mange muligheter til aktiviteter for alle!☀️Sol og bading i Osensjøen er et must når varmen slår til!☀️Toppturer på bl.a. 1132, Skurrufjellet, Skagsvola og Støta gir både puls, naturopplevelse og glede! ☀️Sykle Fjellrunden med Magic Moose ned for lunch på Knettsetra er gøy og minneverdig! Testen elsykkel i fjellet for første gang i fjor, og det skal gjentas i år!☀️Å oppleve Trysil fra Trysilelva på et leid sup brett eller kano en deilig sommerdag gir også god påfyll til minnebanken!☀️Rafting med Trysilguidene gir adrenalin, mestring og glede!☀️En tur i skogen på hesteryggen fra Trysil hestesenter gir ro i sjelen!Vanskelig å velge en opplevelse, men jeg velger meg Trysil! ☀️

Vi gratulerer og ber vinnerne ta kontakt med oss for booking/bruk av gavekort – Send mail til booking@booktrysilonline.com


Historien om bookTrysilonline

Mye har skjedd på 10 år!

Det er ingen tvil om at mye har skjedd på disse ni årene som har gått siden bookTrysilonline så dagens lys. Selskapet har vokst fra 1 helårsansatt og 2 sesongansatte til 6 helårsansatte og ca. 25 sesongansatte. I desember 2019 tok vi steget videre og etablerte Trysils nyeste skiutleie. Samtidig flyttet vi inn i et splitter nytt bygg ved hovedporten til Trysil, rett ved siden av Trysilvegen. I desember i år åpner vi Trysil Kaffehus, her kan du kjøpe både kald og varm drikke.

Når det kommer til hytter og leiligheter har vi opparbeidet en solid portefølje på over 100 hytter og leiligheter, og felles for alle er god beliggenhet, med ski in/ski out som en selvfølge.

bookTrysilonline tilbyr hovedsakelig overnatting på de tre hovedområdene i Trysil, Trysil Turistsenter, Trysilfjell Hytteområde og Trysil Høyfjellssenter/Fageråsen.

Vårt mål er det samme!

Ja, målet vårt er fortsatt det samme og vi sier fortsatt: Ferie er viktig, og vi skal gjennom god service og god lokal kunnskap gi våre gjester den overnatting som de etterspør, og skape fornøyde gjester som vil tilbake til Trysil!

I de tider vi lever i nå, har bookTrysilonline virkelig satt fokus på å gi selskapets gjester en trygg booking, trygge overnattingsmuligheter og trygg skileie. Det sørger blant annet en gratis Covid-19 forsikring, desinfisering og forsegling for. Les mer om Trygg Booking – Covid-19

Velkommen til oss!

Bilde fra Trysil; folk i skibakken og hytter/leiligheter til leie