Bo på en av våre storhytter – hytteutleie i Trysil

Vi har et bredt utvalg av store hytter du kan leie hos bookTrysilonline, og vi er sikre på at vi kan tilby noe til enhver smak. Denne vinteren tilbyr vi også en rekke nyheter med store og romslige hytter med god standard. Alle med ski in/ski out.

bookTrysilonline har mange store hytter til leie for det perfekte opphold. Ta med storfamilien, vennegjengen eller firmaet på tur til Trysil, og skap minner for livet!

Nedenfor har vi listet opp fem av våre mest populære storhytter:

Ugla 978

Ugla 978, i Trysil Turistsenter, er en stor og unik hytte tømmerhytte på tre etasjer.

Ugla 978 - hytteutleie i Trysil - stor hytte

Hytta går over 3 etasjer, og med hyttas svært gode planløsning, 5 soverom, 4 bad, 1 ekstra toalett, flere stuer, hjemmekino, smørebod og vaskerom er dette den perfekte hytta for storfamilien.  Alltid nær skibakken!

Se og les mer om storhytta Ugla 978

Ugla 982 

Ugla 982, i Trysil Turistsenter, er en favoritt hos mange! Dette er en stor hytte, med hele 7 soverom, 14+2 sengeplasser, 2 store stuer, tre bad og egen garasje.

Ugla 982 - hytteutleie i Trysil - stor hytte

Et anneks kan leies i tillegg, noe som sikrer totalt 8 soverom og 18+2 sengeplasser. Ski in/ski out.

Se og les mer om storhytta Ugla 982
Se og les mer om Ugla 982 Anneks

Ugla 951

Ugla 951 ligger i Trysilfjell Hytteområde, og det området er perfekt for deg som er på utkikk etter å leie en hytte i rolige omgivelser, med kort avstand til skibakker og langrennsløyper.

Ugla 951 - hytteutleie i Trysil - stor hytte

Hytta Ugla 951 er 200 m2 stor, og har alt du trenger av utstyr for å få en herlig ferie i Trysil. Koselig stue med peis, godt utstyrt kjøkken med oppvaskmaskin, kabel-tv og ikke minst både badstue og boblebad. 

Se og les mer om storhytta Ugla 951

Hytte 589

Hytte 589 er en koselig hytte med god standard og god beliggenhet i Trysilfjell Hytteområde, 50 meter fra skibakken.

Hytte 589 - hytteutleie i Trysil - stor hytte - booktrysilonline

I hytta har ellers det du trenger for å få en fin ferie i Trysil: stor stue med peis, fullt utstyrt kjøkken med oppvaskmaskin, kabel-tv og skibod.

Se og les mer om Hytte 589

Storsten 730

Storsten 730 har blitt bygd om og oppgradert. Denne hytten er på hele tre plan og byr på 8 soverom med god plass til 20 personer. Hytten har et stort kjøkken, flere stuer, i tillegg til fire bad.

Bilde av storhytte til leie i Trysil - Storsten 730

Her bor man med bra standard og kort vei til skibakken, og det er enkelt å komme seg både ut i bakken og tilbake til leiligheten igjen.

Ikke minst gjør Trysil Turistsenter denne til et sikkert valg hvor det er kort vei til butikker, restauranter og utesteder (ca. 10 minutter gange).

Se og les mer om storhytta Storsten 730


Book storhytte trygt og enkelt online – bookTrysilonline legger nå inn egen gratis avbestillingsforsikring på alle bookinger frem til 1.5.2021.


Mer informasjon:

Hytteutleie store hytter i Trysil - booktrysilonline