Om oss

BookTrysilonline er ett veletablert overnattingsselskap her i Trysil. Selskapet byr på hytter og leiligheter med god beliggenhet i Trysilfjellet.

Om bookTrysilonline

bookTrysilonline dekker hele Trysilfjellet når det gjelder overnatting og utleie av hytter og leiligheter, fra enkel til høy standard. Hos oss finner du de kjente og kjære områdene, alltid nær skibakken og garantert ski in/ski out.

Vi har lang erfaring med hytteutleie fra tidligere selskaper. Vårt mål er at du skal kunne bestille oppholdet i Trysil enkelt og trygt på nettet.


Resepsjon og skiutleie

Resepsjonen og skiutleien til bookTrysilonline finner du langs Trysilvegen, nærmere bestemt Vestmovegen 7, 2420 Trysil.

Lurer du på når vi har åpent? Se våre åpningstider her.

resepsjon og skiutleien til bookTrysilonline

Trenger du hjelp skal du vite at vi alltid er der for å ta i mot dine henvendelser. Du kan sende oss en e-post eller nå oss på tlf +47 33 33 83 83.


Lei hytte eller leilighet

Våre hytter og leiligheter har perfekt beliggenhet på Trysil Turistsenter, Trysil Hytteområde, Fageråsen og Trysil Høyfjellssenter, bare noen stavtak fra nærmeste bakke.

Du kan også bo i Trysil sentrum, hvor skibussen enkelt tar deg til skibakken, bare 5 minutter unna.

Du kan la bilen stå hele ferien, og bare bruke tiden til å kose deg sammen med familie og venner.


En perfekt ferie

Med 365 dager i året, de fleste av dem svært hektiske, sier det seg selv at alle trenger minst en god ferie i året! 

Vi i bookTrysilonline har kun ett mål; å legge forholdene til rette for nettopp en god ferie! Det er da heller ingen tvil om at valg av overnatting, enten det er hytte eller leilighet blir viktig.

En viktig ting når det kommer til valg av overnatting, er å huske på at det bør være ski in/ski out. Det bør være enkelt å komme seg ut i bakken, og tilbake til hytta igjen.

Booker du overnatting hos bookTrysilonline, så kan du være trygg på nettopp dette, det er aldri langt til alpinbakken.


Nyheter og gode tilbud

Ønsker du å få tilsendt nyheter og gode tilbud fra oss? Vi sender ut nyhetsbrev med nyttig informasjon om våre utleieenheter, aktuelle nyheter, kampanjer og opplevelser i Trysil m.m.


Vår adresse er:

bookTrysilonline
Vestmovegen 7
2420 Trysil

Orgnr. 997 616 774