Opplevelser

Opplev alt Trysil har å by på ! Her finner du oversikt over Trysils aktiviteter og opplevelser – sommer og vinter. Les mer informasjon om stisykling, toppturer, alpint, langrenn, rafting, klatring, golf, spa og velvære m.m. i Trysil.

Sykkel

Trysil har gjennom mange år satset store summer på å utvikle ett stort nettverk av sykkelstier og løyper. Her finner du alt fra grønne til sorte sykkelstier og sykkelløyper, perfekt for både liten og stor.

Les hele artikkelen

Klatring

Klatreparken Høyt & Lavt i Trysil er et must for både store og små, og består av 8 klatreløyper, 11 zip-liner og hele 89 ulike elementer.

Les hele artikkelen

Juving

Bli med på juving i Røa i Trysil i vill og urørt natur. En spennende oppdagelsesferd og en fantastisk naturopplevelse for de som er ute etter en utfordring.

Les hele artikkelen

Rafting

Det spiller ingen rolle om det er sol eller regn, når rafting skal testes i Trysil. Våt blir du uansett.

Les hele artikkelen

Topptur og vandring i Trysil

Toppturer har på kort tid blitt en populær aktivitet i Trysil. Å gå på godt merkede løyper, gjerne tilpasset liten og stor er tydeligvis noe som frister.

Les hele artikkelen

Ridetur

Opplev Trysil på hesteryggen! Bli med på ridetur, arrangert av Trysil hestesenter, og se Trysils ekte villmark. Nydelig utsikt, urskog og åpne sletter.

Les hele artikkelen

Golf

Golf på Fjellet? Trysil byr på en av de bedre skog og fjellbanene med 18 hull, og en eventyrlig minigolfbane som passer for alle aldersgrupper og ferdighetsnivåer.

Les hele artikkelen

Surfer’s Bay – Pool & FlowRider®

Velkommen til opplevelsesbadet Surfer’s Bay på Radisson Blu. Opplevelsesbadet er på hele 1.600 m2.

Les hele artikkelen

Spiseplasser i Trysil

I Trysil er spisemulighetene mange, enten du vil spise lunsj eller nyte en sen middag.

Les hele artikkelen

Langrenn

Lyst til å ta bena fatt på ski i vinter? I Trysil er mulighetene mange, og langrennsløypene i Trysilfjellet byr på både lange og korte rundturer.

Les hele artikkelen