bookTrysilonline sørger for enkel og trygg utleie av din hytte/leilighet

Lei ut hytten eller leiligheten din

BookTrysilonline har lang erfaring med utleie av hytter og leiligheter her i Trysil. Vi sørger for at utleie går enkelt og trygt, og at du kan tjene penger på utleie når du ikke bruker den.

Tjen penger på utleie

bookTrysilonline er et lokalt bookingselskap med lang erfaring innen utleie, renhold og drift av hytter og leiligheter i Trysilfjellet. Vi sørger for at du trygt og enkelt kan tjene penger på hytten/leiligheten når du selv ikke bruker den.

bookTrysilonline har egne lokalt ansatte i alle ledd, fra booking, resepsjon til vaktmester og renhold. Selskapet ble stiftet i 2011 og har i dag en stor portefølje med små og store hytter/leiligheter.

Vi er på plass!

Som nevnt har bookTrysilonline sine ansatte i alle ledd her i Trysil. Dette gir deg og våre gjester en trygghet, både i forhold til kunnskap om hytten/leiligheten og det produktet vi tilbyr. Vi kjenner Trysil! Dette er også en trygghet i forhold til om det skulle oppstå noe uforutsett på hytten/leiligheten. Da er vi raskt på plass og kan håndtere situasjonen.

Konkurransedyktige betingelser

Til forskjell fra andre bookingselskaper i Trysil, så eier ikke bookTrysilonline noen utleieenheter selv, det betyr at man er et nøytralt bookingselskap, som hele tiden arbeider for å skape ett best mulig resultat på samtlige enheter i utleieporteføljen. Overnatting er også bookTrysilonline sitt hovedprodukt og det mener vi legger lista for hvordan vi arbeider med alt fra markedsføring til prissetting. Vi er også sikre på at vi tilbyr konkurransedyktige betingelser.


Nybygd resepsjon og servicebygg

I desember 2019 flyttet bookTrysilonline hele sin drift inn i nybygde lokaler, sentralt plassert ved innfallsporten til Trysil og rett ved hovedveien mellom Trysil og Oslo. Dette sikrer at gjesten har enkel adkomst til vår resepsjon hvor videre veibeskrivelser blir gitt.

resepsjon og skiutleien til bookTrysilonline
Nytt bygg i 2019: Resepsjon og servicebygg sentralt plassert langs hovedveien mellom Trysil og Oslo


Hvordan fungerer utleie av din hytte/leilighet:

Før avtale om utleie inngås gjøres det en befaring og et møte. Dette er alltid lurt fordi det gjerne er mange spørsmål som skal avklares. Etter befaring og møte vil bookTrysilonline oversende avtaleforslag elektronisk, og når denne er signert vil man straks sette igang arbeidet. Blant annet sørger man for:

  • Fotografering av enheten
  • Egen enhetsside på bookTrysilonline.com som gjør det enkelt for gjesten å finne og booke din enhet igjen.
  • Prissetting i henhold til markedspriser, disse justeres og optimaliseres for å gi best mulig leieinntekt
  • Markedsføring gjennom google-annonser, Facebook, Instagram og nyhetsbrev.
  • Service/vakttelefon bemannet 24 timer i døgnet, 365 dager i året
  • Sentralt plassert resepsjon og nøkkelutlevering
  • Egen renhold og vaktmesteravdeling

Hva kreves:

bookTrysilonline driver sin utleie i og rundt Trysilfjellet, med tre hovedområder, Trysil Turistsenter, Trysilfjell Hytteområde og Fageråsen/Trysil Høyfjellssenter. Ski in/ski Out og bike in/bike out er alltid en fordel når det kommer til utleie.

bookTrysilonline har en anbefaling i forhold til kjøkkenutstyr, og hvilket antall personer hytten/leiligheten passer for. Det skal for eksempel være samme antall sitteplasser på kjøkken/stue som antall senger. Hvis det eksempelvis er senger med bredde på 120 cm, vil disse kunne bli oppført som 1+1 sengeplass, best egnet for 1 person, men mulig for 2 personer.

Internett er et krav, og skal være på plass før utleie starter. Det bør også være en grunnpakke i forhold til tv-kanaler. Alt elektronisk utstyr og anlegg skal være i orden og i henhold til gjeldene regelverk. Det samme gjelder for brannvarsling og slukkeutstyr. Enheter som ikke tilfredsstiller dette, vil ikke bli utleid.

For å avtale møte, ta kontakt med daglig leder, Jan Terje Ås, mail: janterje@booktrysilonline.comVår adresse er:

bookTrysilonline
Vestmovegen 7
2420 Trysil

Orgnr. 997 616 774