Ofte stilte spørsmål

Har du noen spørsmål? Her har vi samlet praktisk informasjon rundt ofte stilte spørsmål med svar, slik at du skal få svar på det du måtte lure på.

Er det noe annet du ønsker hjelp med, er det alltid bare å ta kontakt med oss.

Hvilke perioder kan jeg booke hos bookTrysilonline?

I vår online booking må man velge minst to døgn, og våre ordinære boperioder er i utgangspunktet 2, 3, 4, 5 og 7 døgn med følgende dager:

  • Søndag – Torsdag
  • Søndag – fredag
  • Torsdag – søndag
  • Fredag – søndag
  • Lørdag – lørdag
  • Søndag – søndag

Men bookTrysilonline har lagt opp til fleksible perioder, som gjør det mulig å bo eks. mandag-onsdag. Videre vil vi alltid være behjelpelige med spesialperioder.

Les mer bookinginformasjon

Er det noe du lurer på vedrørende bookingperioder, er det alltid bare å ta kontakt med oss.

Når må bookingen betales?

35 % av bookingbeløpet betales ved booking eller senest 12 dager etter booking. Restbeløpet betales 60 dager før ankomst.

Her kan du enkelt betale hele eller deler av din booking.

Kan jeg avbestille og få pengene tilbake?

Ja, dersom hvis det er mer enn 60 dager til ankomst, og avbestillingen gjøres innen 12 dager etter bestilling.

Avbestilling må gjøres skriftlig via mail til vår kundeservice: booking@booktrysilonline.com

Når kan jeg sjekke inn?

Innsjekk er fra kl. 17.00 

Det er mulig å kjøpe tidligere innsjekk. Innsjekk vil da kunne være fra kl. 14.00. Dette bestilles hos vår kundeservice på mail, telefon eller via vårt kontaktskjema.

Nb! Muligheten for å kunne bestille tidlig innsjekk vil avgjøres av hvor store byttedager det er, og det vil ikke alltid være mulig å kjøpe dette.

Når må jeg sjekke ut?

Utsjekk er kl. 11.00 

Det er mulig å kjøpe sen utsjekk. Utsjekk vil da kunne være kl. 14.00.

Dette bestilles hos vår kundeservice på mail, telefon eller via vårt kontaktskjema.

NB! Muligheten for å kunne bestille sen utsjekk vil avgjøres av hvor store byttedager det er, og det vil ikke alltid være mulig å kjøpe dette.  

Hva koster tidlig innsjekk eller sen utsjekk?

Prisen for tidlig innsjekk eller sen utsjekk er på 500 kr.

Hva finnes på hytta/leiligheten?

Våre hytter og leiligheter er utstyrt med det man normalt trenger for selvhushold. Det betyr at det er fullt utstyrt med tanke på matlaging. Her er det dyner og puter, og på vinteren inngår også sengetøy, samt ett stort og et lite håndkle per person.

bookTrysilonline legger inn en servicepakke foran hver ankomst, og i denne pakken inngår det oppvaskbørste, vaskeklut, vaskemidler for oppvask, samt en rull med toalettpapir per toalett.

Hva er 100 % fornøydgarantien deres?

Dette er garanti som bookTrysilonline stiller og som sikrer deg at hytta eller leiligheten holder den standarden som vi skriftlig meddeler deg på mail eller via våre egne nettsider.

Videre dersom det oppstår feil, skalle disse være rettet innen 24 timer, alternativt skal du som vår gjest få tilbud om en ny hytte.

Hva er Fordelskortet The Blue Card?

Dette er bookTrysilonline virtuelle fordelskort og gir deg 15 % rabatt på overnatting hos bookTrysilonline, i tillegg til minst 35 % rabatt på skileie hos oss. Rabatt vil bli gitt gjennom kontakt med vår kundeservice.

Les mer om fordelskortet The Blue Card

Hva er Trygg Booking – Covid 19?

I  tider med Covid-19 har bookTrysilonline satt ekstra fokus på å gjøre det sikkert for våre gjester. Dette innebærer tiltak i forhold til både å gi deg trygge vilkår i forhold til bestilling, men også i forhold til renhold, desinfisering og forsegling av hytter/leiligheter.

bookTrysilonline legger nå inn egen gratis avbestillingsforsikring på alle bookinger frem til 1.5.2021. Denne avbestillingsforsikringen gjelder kun for Covid-19-situasjonen, men sikrer deg full tilbakebetaling dersom Norske Helsemyndigheter skulle innføre tiltak som medfører at det ikke lenger er mulig å gjennomføre oppholdet hos oss.

Les mer om Trygg booking her

Har bookTrysilonline egen skiutleie?

Vinteren 2019 åpnet bookTrysilonline Trysils nyeste skiutleie. Dette er en lavprisskiutleie med svært gunstige priser.

Skiutleien ligger i vårt nye bygg helt inntil hovedveien Trysil – Oslo. Det anbefales forhåndsbooking, og videre gjøres betaling enten via våre nettsider eller ved henting av utstyret.

bookTrysilonline tilbyr også levering av utstyr på hytten/leiligheten.

Lei ski og annet utstyr trygt og enkelt på nett.
Les mer om Trygg Skileie her

Tilbyr bookTrysilonline levering av skiutstyr (skiutleie)?

bookTrysilonline tilbyr også levering av skiutstyret på hytten/leiligheten. Ta kontakt med oss dersom det er ønskelig.

Hvordan kommer jeg i kontakt med bookTrysilonline?

bookTrysilonline kan kontaktes på telefon +47 33 33 83 83 eller på mail til booking@booktrysilonline.com eller via vårt kontaktskjema.

Har dere for øyeblikket noen kampanjetilbud og rabatter?

Her kan du få full oversikt over bookTrysilonline sine tilbud og kampanjer.

Hva kan jeg se og gjøre i Trysil?

Vi har samlet aktiviteter og opplevelser på én side med informasjon om hva du kan se og gjøre i Trysil – sommer og vinter.

Her finner du artikler om f.eks. stisykling, toppturer, spa og velvære, alpint, langrenn, rafting, klatring, golf, bademuligheter m.m.

Les mer om aktiviteter og opplevelser i Trysil

Finnes det et kart over Trysil og de ulike boområdene?

Vi har samlet kart over Trysil og områdene Trysil Turistsenter, Trysilfjell Hytteområde, Trysil Høyfjellssenter/Fageråsen, Trysil sentrum, opplevelser og bookTrysilonline.

Se kart over Trysil.

Fikk du ikke svar på det du lurte på? Trenger du hjelp skal du vite at vi alltid er der for å ta i mot dine henvendelser.

Resepsjonsområdet, bookTrysilonline
VELKOMMEN til bookTrysilonline.