Ønsker nye leietakere velkommen

Når bookTrysilonline nå bygger nytt stort administrasjonsbygg på til sammen 1 200 kvadratmeter, ønsker de samtidig nye leietakere velkommen til et attraktivt bygg ved innfallsporten til Trysil.

bookTrysilonline søker nye leietagere i Trysil

– Vi bygger for framtida og vil få både butikklokaler og kontorer vi kan leie ut, forteller daglig leder Jan Terje Ås i bookTrysilonline.

Rett ved riksvegen

BookTrysilonline sitt nye bygg vil bli liggende på en attraktiv tomt på Mosanden, vegg i vegg med Europris, tett ved oppkjøringene til Trysilfjellet. Trysil kommune har godkjent planene.

– Det betyr at vi øyeblikkelig er klare til å sette spaden i jorda. Målet er å ha alt ferdig i løpet av vinteren 2019, forteller Jan Terje Ås.

Nytt kontorlokale og resepsjon for booktrysilonline
Det er ingen tvil om at den utbyggingen som skjer og den store aktiviteten i og rundt Trysilfjellet nå vil gi rom for både nye næringer og flere virksomheter.

700 pluss 500 kvadratmeter

Administrasjonsbygget som vil reise seg i løpet av de nærmeste månedene vil ha en første etasje med en grunnflate på hele 700 kvadratmeter. Her skal bookTrysilonline selv ha sin administrasjon, samtidig som vaktmester- og renholdsselskapet bto Service skal benytte noen av lokalene.

– Men det vil bli plass ledig for utleie på gateplan også, og det vil være perfekte butikklokaler, mener Jan Terje Ås. Han legger til at det i andre etasje vil bli 500 kvadratmeter med kontorer, spiserom og møterom.
– Også her vil vi ha kapasitet til å leie ut kontorer.

Enda mer attraktivt

BookTrysilonline-sjefen mener området blir enda mer attraktivt når de kommer på plass med sitt nye bygg, med Maxbo, Europris, Fagmøbler og snart Dekkteam som naboer. Og det er ikke tilfeldig at det bygges stort når det først bygges.

– Vi bygger for vekst, så vi bygger for framtida, understreker Jan Terje Ås.
– Samtidig er det et poeng å utnytte tomta best mulig når vi først skal bygge, og endelig har funnet det vi mener er riktig tomt for oss. Jeg har god tro på at sammen med nye leietakere kan skape gode synergier til det beste for alle.

Stor tro på framtida

Ås peker videre på at antallet fritidsboliger og kommersielle senger øker kraftig og vil fortsette å øke i tida framover.

– Det er ingen tvil om at den utbyggingen som skjer og den store aktiviteten i og rundt Trysilfjellet nå vil gi rom for både nye næringer og flere virksomheter.
– Vi har stor tro på framtida. Vi vil ta del i og være med på den veksten vi vet vil komme. Derfor bygger vi, avslutter Jan Terje Ås.

Les mer: Moderne kontorlokaler til leie