Satser på egen skiutleie

Med nytt administrasjonsbygg på plass satser bookTrysilonline nå også på egen skiutleie – til priser som skal gjøre det mulig for alle å stå på ski under Trysil-oppholdet.

Vår målgruppe er den aktive barnefamilien, og for denne gruppen er pris og kvalitet viktig. Det er mye å bruke penger på, og derfor tror vi at gode og lave priser på skiutleie vil slå godt an. Vi har derfor lagt oss på en litt lavere pris enn hos de som allerede driver skiutleie her, forteller Tine Grytan Løvlien, som er ledere for det nye skiutleiekonseptet til bookTrysilonline.

Tilrettelagt for nybegynnere

– Vi vil ikke at prisen skal være en begrensning. Vi tilbyr en tilrettelagt skiutleie for alle, og ønsker at alle som kommer hit skal få mulighet til å oppleve gleden ved å kjøre på ski så mye som mulig, og ikke måtte begrense dagene i bakken på grunn av kostnadene ved å leie utstyr, fortsetter hun.

  Grytan Løvlien forteller at bakgrunnen for at de velger dette konseptet blant annet handler om at de har fått tilbakemeldinger på at mange opplever det blir for kostbart å gjøre alt de kan ha lyst til av aktiviteter i Trysil. 

  – Det gjør at de velger bort noe, og det ønsker vi å gjøre noe med, understreker hun.

Resepsjonsområde og skiutleie, bookTrysilOnline

Ved innfallsporten til Trysil

BookTrysilonlines nye skiutleie har fått en strategisk perfekt plassering, rett til høyre for inngangen til det nye administrasjonsbygget langs hovedveien ved innfallsporten til Trysil og Trysilfjellet.

  – Vi har god beliggenhet, gode lokaler og gode priser, sier Tine Grytan Løvlien.

BookTrysilonline har tidligere samarbeidet med andre aktører om skiutleie, og har også servet gjester som leier hytter med utstyr når det har vært ønskelig.

Nå satser de altså på et helt eget opplegg, og har god tro på at konseptet skal slå godt an.

Skiutleie på Trysil, bookTrysilonline