Sommer i Trysil

Sommer i Trysil, det er å koble av, nyte gode dager med familien og venner.

Bo på en koselig hytte eller leilighet, kanskje ta en topptur med barna, eller prøve de nye sykkelløypene som har blitt bygd.

De gode minnene og opplevelsene starter i Trysil.

Topptur

barn på topptur i trysil

Toppturer har på kort tid blitt en populær aktivitet i Trysil. Å gå på godt merkede løyper, gjerne tilpasset liten og stor er tydeligvis noe som frister. 

Les mer om toppturer i Trysil

Golf på fjellet?

dame spiller golf i Trysil

Trysilfjellet golfbane er sentralt plassert ved Trysil Turistsenter. Anlegget består av en flott 18-hullsbane. I tillegg byr man på treningsfasiliteter med eget innspills og chiphull, puttinggreen, øvningsbunker og drivingrange med 33 matter, hvor 10 er under tak.

Det finnes også en eventyrlig minigolfbane som passer for alle aldersgrupper og ferdighetsnivåer.

Les mer om Golf på Trysil.

Rafting enten det er sol eller regn?

familie på rafting i Trysil

Det spiller ingen rolle om det er sol eller regn, når rafting skal testes i Trysil. Våt blir du uansett. Familierafting fra Trysilguidene er å anbefale.

Dette er kjempegøy for de mellomstore barna, og det er gøy for foreldrene å se barna bli satt på noen kontrollerte utfordringer. Hvem tørr å hoppe fra broen som man passerer underveis på turen, blir det barna eller de voksne?

Oppmøte skjer hos Trysilguidene i Trysil sentrum, her får man en gjennomgang av sikkerhetsrutiner, samt annen nødvendig informasjon. Etter det går turen ut på elva.

Les mer om familierafting på trysil.com

Sykkelturer for liten og stor

Magic Moose sykkelpark i Trysil, bookTrysilonline

Trysil har gjennom mange år satset store summer på å utvikle ett stort nettverk av sykkelstier og løyper. Her finner du alt fra grønne til sorte sykkelstier og sykkelløyper, perfekt for både liten og stor.

Les mer om sykkelmulighetene på Trysil

Klatrepark i Trysil

Jente i klatrepark i trysil
En uforglemmelig opplevelse i klatreparken i Trysil.

Klatreparken Høyt & Lavt i Trysil er et must for både store og små, og består av 8 klatreløyper, 11 zip-liner og hele 89 ulike elementer.

Klatreparken består av ulike løyper høyt i trærne, med variarende lengde og vanskelighetsgrad. Opplev en spennende verden fra tretoppene med vaiere og tauverk som er bygget inn i terrenget.

Les mer på Høyt & Lavt Trysil.

Klatrepark Høyt&Lavt i Trysil, bookTrysilonline

Juving i Røa

juving i røa i Trysil

Bli med på juving i vill og urørt natur. En spennende oppdagelsesferd og en fantastisk naturopplevelse for de som er ute etter en utfordring.

Du tar deg frem til fots og i tau, svømmer over store kulper, hopper i jettegryter og sklir ned naturlige vannsklier.

Guidene tar deg gjennom juvet og Røafallene sine frem fossefall. Du blir selvsagt utstyrt med våtdrakt, redningsvest og hjelm.

Ikke glem håndkle og tørt skift!

Les mer om juving på Trysil.com

par bader i trysil