bookTrysilonline feirer 10 år

bookTrysilonline feirer 10 år med masse gode tilbud på overnatting og skiutleie!

Nå er det faktisk 10 år siden bookTrysilonline ble etablert, og det er ingen tvil om at mye har skjedd. Nytt resepsjonsbygg og en splitter ny lav pris skiutleie er noen av høydepunktene! Når det gjelder tilbudet av hytter og leiligheter har dette også vokst, fra 8 hytter og leiligheter til over 100. Felles for dem alle er god beliggenhet, ski in/ski out!

Vi feirer med tilbud på skiutleie og overnatting!

10 År må feires og det vil vi gjøre gjennom hele høsten! Og våre første fire jubileumstilbud er:

30 % rabatt på restplasser jul & nyttår

I perioden 19.12.2021 til 2.1.2022 gir vi hele 30 % rabatt på alle restplasser for opphold med 2-4 døgn.

15 % rabatt på opphold i januar

I perioden 2. januar til 30. januar kan du nå sikre deg 15 % rabatt på utvalgte opphold hos oss! (Søndag-torsdag, søndag-fredag og søndag-søndag) Alle barn under 7 år får egen Snow Kidz alpinhjelm, og vi byr på gratis skileie for barn under 7 år. (Gratis skileie forutsetter at minst en voksen i samme reisefølge leier ski)

25 % rabatt på opphold i uke 11-14

Skiferie i mars/april er aldri feil, og vi gir deg hele 25 % rabatt på utvalgte opphold i disse ukene. (Søndag-torsdag, søndag-fredag og søndag-søndag) Og selvsagt, gratis skileie for barn under 7 år, og ikke minst en gratis Snow Kidz skihjelm! (Gratis skileie forutsetter at minst en voksen i samme reisefølge leier ski)

35 % rabatt på all skileie!

I desember 2019 åpnet vi vår splitter nye lav pris skiutleie, og i 2020 åpnet vi ett splitter nytt skiverksted. Og det er vel ingen grunn til å betale mer enn nødvendig! Vi presser prisene på skileie i Trysil og gir deg hele 35 % rabatt på all skileie vinteren i gjennom! book din skileie online i dag!