Sommeropplevelser i Trysil – Vinn leiebil og opphold på sommeren, verdi 15 000,-

Velkommen til vår store sommerkampanje med gode tilbud og en egen sommerkonkurranse, hvor vi gir deg sjansen til å vinne en fantastisk sommerferie du sent vil glemme!

Velkommen til vår store sommerkampanje med gode tilbud og en egen sommerkonkurranse, hvor vi gir deg sjansen til å vinne en fantastisk sommerferie du sent vil glemme! Utforsk den naturskjønne skjønnheten og de spennende aktivitetene Trysil har å by på, og skap minner for livet sammen med dine nærmeste.

Sommeren i Trysil er full av eventyr, fra rafting i friske elver til fotturer i vakre fjellandskap. Enten du er ute etter actionfylte opplevelser eller avslappende stunder i naturen, vil du finne det her. Og nå har du sjansen til å vinne et gavekort på leiebil og et opphold i Trysil, verdt 15 000,-

25 – 35 % rabatt på sommerenferien i Trysil

I forbindelse med vår store sommerkampanje kan du sikre deg 25 % rabatt på alle opphold på 2 og 3 netter, mens hele 35 % rabatt på 4, 5 eller 7 netter. Tilbudet gjelder for perioden 1. mai til 1. november og kan bookes frem til 15. mai 2024. Se hvordan du kan delta og konkurranseregler under.

Vinn leiebil og opphold verdi 15 000,-

Vil du vinne et uforglemmelig opphold i Trysil? Delta i vår sommerkonkurranse og få sjansen til å vinne et gavekort på 15 000,- som kan brukes på leiebil og opphold i Trysil!

Konkurranseregler:

1. Deltakere må være over 18 år.

2. Konkurransen starter 30. april 2024 og avsluttes 15. mai 2024.

3. Følg @bookTrysilonlineInstagram og lik innlegget og kommenter «sommer i Trysil» i kommentarfeltet til konkurransens innlegg.

4. Legg ut gjerne ditt beste sommerminne på din egen Instagram-konto, bruk emneknaggen #SommeriTrysil og merk @bookTrysilonline på bildet..

5. Vær forberedt på å delta på aktivitetsbilder under oppholdet.

6. Vinneren vil bli valgt tilfeldig blant alle kvalifiserte deltakere og annonsert på @bookTrysilonline sin Instagram-konto innen 48 timer etter konkurransens slutt.

7. Premien, et gavekort på leiebil og opphold på sommeren i Trysil, totalverdi 15 000,-, må brukes hos bookTrysilonline sommeren 2024. (Overnatting og leiebil: bookes hos bookTrysilonline, leiebil hentes ut fra nærmeste bilutleie)

8. Ansatte i bookTrysilonline og deres familiemedlemmer er ikke kvalifisert til å delta.

Grip sjansen til å oppleve sommeren på sitt beste i Trysil!

Ta turen innom våre sykkelparker og nyt en uforglemmelig opplevelse i norsk natur. Vi ses i Trysil!