Badeplasser i Trysil

Når solen skinner og det er deilig og varmt, er det godt å koble av med bading og kos. I Trysil er et mange badeplasser å velge mellom for et avkjølende og forfriskende bad. Ta deg et forfriskende bad i Ulvsjøen, Tjønna, Søre Osen, Gjetsjøen, Tørbergsjøen eller Nordre Osen.

Sommer i Trysil er gøy! Naturens fornøyelsespark stenger aldri!

Ulvsjøen

Ca. 17 km fra Trysil sentrum ligger Ulvsjøen. Ulvsjøen byr på gode bademuligheter, kios, og du kan også kan leie kano og båt.

Ulvjøen er også Trysils beste gjeddevann, så her er det store muligheter for å prøve fiskelykken.

Tjønna

Tjønna er et tjern forbundet med trysilelva med et innløp og utløp. I sørenden av tjernet er det anlagt en basdeplass med sandstrand, flytebrygge, hus med WC, kiosk og skifterom.

Søre Osen

Besøk den fine sandstranda i Søre Osen med lekeplass, trampoline, kiosk og bryggeanlegg – perfekt for familien på tur.

Gjetsjøen

Besøk Gjetsjøen som trolig er blant Trysil og Engerdals mest brukte badestrender.  Her er det en stor plen for late dager og et flust av sittebenker.

Tørbergsjøen

Besøk Tørbergjøen badeplass som ligger avskjermet til. Ettersom sjøen ikke er så dyp, bør det på behagelige vanntemperaturer.

Nordre Osen

Nordre Osen er en lang sandstrand, og stranda er en perle! Vannet er grunt med perfekt sandbunn.

Radisson Blu Resort

Regner det ute, er det perfekt å nyte bademulighetene innendørs. Besøk Radisson Blu Resort som ligger lokalisert rett ved Trysil Turistsenter.

Her kan du teste ut surfeskilla i Surfer’s Bay – Pool & FlowRider eller nyte at avslappende bad i en av hotellets bassenger eller boblebad.

Har du hatt en ekstra aktiv dag utendørs, så kan det også være perfekt med spa, massasje og skikkelig velvære i Alpine Spa & Relax.

par bader i trysil