bookTrysilonline Explained – 2. september 2023

Lørdag 2. september arrangerer bookTrysilonline en egen konferanse, bookTrysilonline Explained, for hytteeieren som ønsker å leie ut hytta eller leiligheten eller som allerede gjør det.

En konferanse for hytteeieren

Lørdag 2. september arrangerer bookTrysilonline en egen konferanse, bookTrysilonline Explained, for hytteeieren som ønsker å leie ut hytta eller leiligheten eller som allerede gjør det. Vi har sammen med våre samarbeidspartnere satt opp et dagsprogram som starter med registrering og kaffe kl. 09.45. Så går det slag i slag, først med Trysil sin historie og planer for fremtiden. Vi går innom viktige temaer som hva fremtidens gjester forventer, og hva som kreves ved kommersiell utleie og hvordan bookTrysilonline arbeider med utleie og drift av et stort antall hytter og leiligheter i Trysil. Lunsj er selvsagt inkludert.

Temaer:

I løpet av denne konferansen vil du få innblikk i følgende:

  • Trysil 2011 – 2031: Hva er Trysils fortid og hva er Trysils fremtid? Hvordan har Trysil utviklet seg og hvordan skal stedet utvikle seg videre inn mot 2031?
  • Hva ønsker fremtidens gjester, hvordan vil de reise og hva kreves?
  • Hva kreves ved kommersiell utleie?
  • Fremtidens kundebehandling sett fra bookTrysilonline
  • Hvordan arbeider bookTrysilonline og hva tilbyr vi hytteeieren?

Hvor og når?

bookTrysilonline Explained arrangeres i Trysil sentrum, nærmere bestemt Storvegen 11, lørdag 2. september, registrering og kaffe/te starter kl. 09.45.

Påmelding?

Ja, påmelding gjøres til booking@booktrysilonline.com innen 25. august. Vi gjør oppmerksom på at det er begrenset antall plasser ledig, og første mann til mølla-prinsippet gjelder.

Koster det noe?

Ja, det koster symbolske 100 kr pr person å delta. I denne summen inngår også mineralvann, kaffe, te og lunsj.

Ingen konferanse uten premier!

Sammen med våre samarbeidspartnere trekker vi ut heldige vinnere av noen flotte premier, eksempelvis elektroniske dørlåser fra Easy Access, gavekort på skileie og skiservice, gavekort på leiebil

Få også med deg Trysil Bygg & Hyttemesse

1-3. september arrangeres også Trysil Bygg & Hyttemesse. Denne messen arrangeres omtrent på samme sted som bookTrysilonline Explained, nærmere bestemt i Løkjavegen, Trysil Sentrum.

downhill sykling i Trysil