BookTrysilonline satser videre

Etter flere års omflakkende tilværelse får BookTrysilonline nå sitt nye «hjem» i et nybygg på til sammen over 1200 kvadratmeter langs hovedveien til Trysil og ikke minst ved innfallsporten til Trysilfjellet/Trysil

Det nye, store administrasjonsbygget blir godt synlig og lett tilgjengelig for alle veifarende som kommer til Trysil, og her skal BookTrysilonline ha sin resepsjon. Administrasjonen for øvrig, og all annen virksomhet som selskapet er involvert i blir samlet under ett tak når det nye bygget står ferdig, forhåpentligvis i løpet av vinteren.

God plassering

– Vi har brukt to år på å finne et egnet område og en bra plassering for det nye administrasjonsbygget, forteller Jan Terje Ås. Han er glad for at de nå har landet på Mosanden, vegg i vegg med Europris og rett ved Riksvegen, slik at de blir lett å se, enkle å finne i framtida.

Nå bygger vi for framtida!

Jan Terje Ås
bookTrysilonline og Jan Terje satser videre
SATSER: Jan Terje Ås gleder seg til å sette spaden i jorda og komme i gang med byggingen av BookTrysilonline sitt nye administrasjonsbygg ved siden av Europris på Moasanden industriområde i Trysil

Vekst gir plassbehov

Ås forteller at veksten BookTrysilonline har opplevd de senere åra har aktualisert behovet for større plass. Samtidig er det avgjørende å ha sitt eget sted, for å slippe å leie lokaler de stadig vekk vokser ut av, noe som har ført til mange flyttinger.

– Nå bygger vi vårt eget for framtida, påpeker Jan Terje Ås, og er glad for at nybygget også gir godt med plass til vaktmester- og renholdsselskapet deres BTO Service, som også er i sterk vekst.

Hjem for å bli

Med grunnflate på 700 kvadratmeter og drøyt 500 kvadratmeter kontorlokaler i andre etasjen, gleder Jan Terje Ås seg veldig til at BookTrysilonline nå får et hjem de kan vokse videre i, og et sted hvor de kan tilby sine gjester den beste service i en romslig og funksjonell resepsjon der gjestene får både rask og god hjelp i trivelige omgivelser.

– Beliggenheten er viktig. Samtidig får vi også såpass god plass nå at vi kan leie ut noe av lokalene til andre.

– Dette er en stor investering for oss, men samtidig er det en investering som legger til rette for den videre veksten vi jobber for å få. Og dette er 100% vårt eget prosjekt, forteller Ås.