Sykkel i Trysil

I Trysil finner du en god blanding av sykkelparker, heisbaserte stier og ikke minst over 50 km med morsomme og utfordrende stier i skog og på fjell.
Noe for liten og stor, nybegynner eller proff

Et herlig sykkeleldorado for alle

Trysil byr på fire ulike sykkelparker, ved inngangen til Gullia finner du den første, GT Bike Park, et steinkast unna den andre, GT Pro Park. På Trysil Turistsenter finner man den tredje, Radisson Blu Bike Park. I fjerde sykkelparken finner vi i Fageråsen. Fageråsen Bike Park byr på 3 morsomme sykkelstier, 2 hopplinjer, drop og flere treelementer. Disse fire parkene legger virklig til rette for herlige og utfordrende dager her i Trysil. Og selvsagt er det tilrettelagt slik at de passer ulike nivåer og aldre.

GT Bike Park og GT Pro Park ligger begge ved inngangen til Gullia. GT Bike Park byr på asfaltert pumptrack og fire ulike hopplinjer. Her har man også lagt til rette for en pust i bakken, med bord, benker og grill. GT Pro Park er en forholdvis ny park og byr på flere avanserte elementer. Her finner du blant annet Norges største punptrack. Parken byr også på to røde hoppliinjer, drop med forskellige graderinger og en parallellslalåmløype hvor to syklister kan konkurrrere i samme løype samtidig

Det var her sykkeleventyret i Trysil startet, raskt kom sykkelstier som Green Fox og French Moustache på plass. Det var ingen tvil om at de falt i smak blant de som tok turen hit til Trysil. I dag byr området på 30 km herlig tilrettelagt stisykling. Stiene byr på ulike vansklighetsgrader og er merket på samme måte som alpinløyper. Her finner du grønne, blå, røde og sorte løyper. Altså noe for enhver smak og ferdighet. Og ikke minst alder. Liten som stor trives godt i Gullia.


Området ligger rett ved andre aktiviteter som golf, klatrepark og basseng. Og selvsagt nær noen av bookTrysilonline desidert mest populære familieleiligheter i Bakkebygrenda, Trysil Alpin, Solbjørnlia Vikinggrenda og Trysiltunet.

Sykkel i Trysil:

Gullia 

I juni 2015 åpnet Trysil 12 km med tilrettelagt og nybygd sykkelsti i området nedenfor golfbanen.

GT Bike Park er inngangsporten til Gullia, et stort område som nå har vokst til over 30 km godt tilrettelagte sykkelløyper, fra grønn til sort. Disse stiene passer for alle – både barn, nybegynnere og den aktive stisyklistene, og det er garantert en helt spesiell følelse å sykle her. Et must!

Gullia i Trysil - et stort område med 20 km godt tilrettelagte sykkelløyper, fra grønn til sort - bookTrysilonline
GULLIA: Et «must» for liten og stor

Magic Moose

Syklingen i Trysil Bike Arena er tilpasset alle nivåer. Blant sommerens nyheter finner du Magic Moose, en av Europas lengste flytstier på 7 km (blå sykkelløype)

Ta heisen til topps, og flyt nedover i ditt eget tempo.

En stopp vi klart anbefaler er på Knettsetra hvor en nystekt vaffel eller noe kaldt å drikke garantert smaker.

Magic Moose sykkelpark i Trysil, bookTrysilonline
MAGIC MOOSE: Blå løype, og en klar anbefaling

Fjellrunden

En rolig tur i fantastiske omgivelser er også enkelt å anbefale. Fjellrunden er en godt tilrettelagt sykkelløype i Trysil. Ett perfekt startpunkt er ved Skihytta, derfra er det en flott tur over til Fageråsen og Trysil Høyfjellssenter. 

Fjellrunden er en godt tilrettelagt sykkelløype i Trysil, bookTrysilonline
Fjellrunden: Et perfekt startpunkt er Skihytta

Stisykling og down hill-sykling

Video fra Trysil sin You Tube-kanal

Trysil byr på utallige naturstier og muligheter for down hill-sykling. Over tregrensa finner du fantastiske fjellstier, med til dels teknisk og utfordrende terreng.

Les mer naturstier og sykkelmulighetene på Trysil.com

downhill sykling i Trysil