Derfor velger du Trysil i sommer

Du har kanskje hørt at Trysil er skidestinasjon nummer 1, men visste du at Trysil de siste årene har hatt fokus på å bli en helårsdestinasjon? Uansett sesong, skal du finne glede i Trysil! Her får du fem gode grunner til hvorfor du velger Trysil i sommer.

1. Et familievennlig sykkeleldorado

Trysil har gjennom mange år satset store summer på å utvikle ett stort nettverk av sykkelstier og løyper, og har nå blitt et familievennlig sykkeleldorado om sommeren. Her finner du alt fra grønne til sorte sykkelstier og sykkelløyper, perfekt for både liten og stor.

Utforsk sykkelstiene og sykkelløypene GT Bike Park og Gullia. Du kan også ta sykkelheisen opp til den populære flytstien Magic Moose, en syv kilometer lang sykkelsti. Eller prøv en rolig tur i fantastiske omgivelser på Fjellrunden – en godt tilrettelagt sykkelløype.

Du må heller ikke glemme stisykling og down hill-sykling. Trysil byr nemlig på utallige naturstier og muligheter for terrengsykling.

Les mer om sykling

2. Aktiviteter for store og små

Opplev ellers alt Trysil har å by på – Trysil tilbyr noe for alle og enhver!

Klatring i høydeparken

Test ut Klatreparken Høyt & Lavt. Klatreparken et must for både store og små, og består av 8 klatreløyper, 11 zip-liner og hele 89 ulike elementer.

Barn i klatreparken i Trysil

Elveaktiviteter

Lysten på en utfordring? Gå på en spennende oppdagelsesferd og få en fantastisk naturopplevelse. Bli med på juving i Røa, test ut familierafting med Trysilguidene, eller kjenn på adrenalinkicket på Ducky elvepadling.

To jenter på ducky elvepaddling i Trysil

Tur til fots eller på hjul

Toppturer og vandring har på kort tid blitt en populær aktivitet i Trysil. Å gå på godt merkede løyper, gjerne tilpasset liten og stor, er tydeligvis noe som frister. Våre tips til toppturer som fenger besøkende: Trysilfjellet 1132, Skurufjellet og Skagsvola.

vandring-topptur-trysil-skogvola-foto-av-Hans-Nysaeter-booktrysilonline-web

Bad, spa og velvære

Sommer i Trysil er gøy! Naturens fornøyelsespark stenger aldri! Når solen skinner og det er deilig og varmt, er det godt å koble av med bading og kos. I Trysil er et mange badeplasser å velge mellom for et avkjølende og forfriskende bad.

Kombiner ferieoppholdet i Trysil med spa og velvære på Radisson Blu Resort. Nyt en deilig massasje etter en dag full av aktiviteter, eller koble av i relax-avdelingen med badstue og dampbad.

Regner det ute, er det dessuten også perfekt å nyte bademulighetene innendørs! Besøk opplevelsesbadet Surfers’s Bay på Radisson Blu, på hele 1.600 m2.

Bilde av en som surfer inne på radisson blu trysil

3. Stort utvalg spisespiser

Trysil byr på et bredt utvalg fristelser, og spisemulighetene er mange, enten du vil spise lunsj eller nyte en sen middag. Visste du f.eks. at du finner flere av regionens beste kokker i Trysil? Vel bekomme.

spiseplass-Hamburger-T-Kroken Burgers&Bar-foto-henrik-ottestad

De gode minnene og opplevelsene skapes i Trysil.
Opplev Trysil i sommer!

Jan Terje, daglig leder i bookTrysilonline

4. Overnatting med god beliggenhet

Etter aktive og gøyale dager, fortjener alle en god natts søvn, og bookTrysilonline tilbyr hytter og leiligheter med god beliggenhet både sommer og vinter. Først og fremst i områdene Trysil TuristsenterFageråsen/Trysil Høyfjellssenter og Trysilfjell Hytteområde, men har også overnatting i Trysil Sentrum.

Lei hytte

Vi har et stort utvalg av både store og små hytter med alt fra enkel til topp moderne standard. Vi har det du trenger, uansett om du vil bo i en koselig, liten tømmerhytte, eller en storhytte med mange sengeplasser.

Lei leilighet

Uansett om du er på utkikk etter moderne leilighet for en romantisk ski-weekend for to, eller en leilighet med mange sengeplasser og plass til storfamilien: vi har det du trenger.

stue, leilighet til leie i Trysil - Trysiltunet 28D

Finn den hytta eller leiligheten som passer deg

5. Reisen hit

Trysil ligger kun ca. 2,5 time fra Oslo, og det går i tillegg flere ekspressbusser daglig mellom Oslo og Trysil.

I desember 2109 åpnet også den nye flyplassen Scandinavian Mountain Aiport i Sälen, rett på andre siden av svenskegrensen. Kun 40 minutter fra Trysil.

sykkel-trysil-pump-track-foto-Fredrik-Otterstad-booktrysilonline2-web

Aktuelt for deg: