Sommer

Massevis av herlige sommer- og høstaktiviteter i Trysil for store og små. Få mer informasjon og inspirasjon om sykling, klatring, elveaktiviteter som rafting og padling, herlige badeplasser, toppturer, spa og velvære m.m.

Nyheter – Sykkel 2022

Det er ingen tvil om at Trysil virkelig har etablert seg som en ledende sykkeldestinasjon. Men man hviler ikke av den grunn, utviklingen av nye løyper og stier fortsetter også denne sommeren

Les mer

Spa og velvære for alle

Kombiner ferieoppholdet i Trysil med spa, velvære og forfriskende bad på Radisson Blu Resort i Trysil.

Les mer

Sykkel

Trysil har gjennom mange år satset store summer på å utvikle ett stort nettverk av sykkelstier og løyper. Her finner du alt fra grønne til sorte sykkelstier og sykkelløyper, perfekt for både liten og stor.

Les mer

Ducky elvepadling

Opplev padling i oppblåsbare kajakker i Trysilelva, og kjenn på adrenalinkicket!

Les mer

Badeplasser i Trysil

Når solen skinner og det er deilig og varmt, er det godt å koble av med bading og kos. I Trysil er et mange badeplasser å velge mellom for et avkjølende og forfriskende bad. Ta deg et forfriskende bad i Ulvsjøen, Tjønna, Søre Osen, Gjetsjøen, Tørbergsjøen eller Nordre Osen.

Les mer

Klatring

Klatreparken Høyt & Lavt i Trysil er et must for både store og små, og består av 8 klatreløyper, 11 zip-liner og hele 89 ulike elementer.

Les mer

Juving

Bli med på juving i Røa i Trysil i vill og urørt natur. En spennende oppdagelsesferd og en fantastisk naturopplevelse for de som er ute etter en utfordring.

Les mer

Rafting

Det spiller ingen rolle om det er sol eller regn, når rafting skal testes i Trysil. Våt blir du uansett.

Les mer

Topptur og vandring i Trysil

Toppturer har på kort tid blitt en populær aktivitet i Trysil. Å gå på godt merkede løyper, gjerne tilpasset liten og stor er tydeligvis noe som frister.

Les mer

Ridetur

Opplev Trysil på hesteryggen! Bli med på ridetur, arrangert av Trysil hestesenter, og se Trysils ekte villmark. Nydelig utsikt, urskog og åpne sletter.

Les mer