Realiserte hyttedrømmen i Trysil

For ekteparet Firhana Charania-Moursund og Lasse Moursund ble hyttedrømmen i Trysil en realitet allerede i 2006, men uten mye vinterutleie gjennom bookTrysilonline er det slett ikke sikkert de kunne levd ut drømmen.

Utleie gjennom BookTrysilonline gir trygghet og gode inntekter

–  Vi vurderte flere alternativer, men fant fort ut at Trysil var best på alt; både beliggenhet, avstand, veistandard, restauranter, bakker og aktivitetsmuligheter.

– Alt var nytt, det var investert enormt her, forteller Lasse Moursund og skuer ut over Trysilbygda fra stuevinduet i den store, flotte hytta på Ugla-feltet øverst i Trysilfjellet.

Se parets hytte til leie i Trysil: Ugla 982 og Ugla 982 Anneks

Sommerturister

Ekteparet tar turen fra Oslo til hytta i Trysil så ofte de kan, men bruker den definitivt mest om sommeren.

– Vi er her om sommeren og leier ut om vinteren. Fordi Trysil sommerstid er noe av det flotteste jeg vet om, forteller Firhana.

– Det er stille og rolig, selv om det er mye folk her. Turmulighetene er eventyrlige, både i skogen og på fjellet. Jeg vil heller være på fjellet enn ved sjøen om sommeren, mener hun – og skryter videre av det flotte sykkeltilbudet som i løpet av de siste åra er tilrettelagt så å si rett utenfor hyttedøra deres.

– Det er helt fantastisk, mener hun.

– Det er tilrettelagt sykkeltilbud som passer alle her, skyter ektemannen Lasse inn.

– Her er det alle slags muligheter. Sjøl prøvde jeg meg på den løypa som er kalt Nord Europas lengste flytsti. Det var neimen ikke lett.

Utleie gjennom bookTrysilonline gir trygghet og gode inntekter.

Lasse Moursund
ektepar realiserte hyttedrømmen gjennom booktrysilonline
FORNØYD: Firhana Charania-Moursund og Lasse Moursund er svært fornøyd med oppfølgingen fra Jan Terje Ås og bookTrysilonline i forbindelse med utleie av hytte i Trysilfjellet.

Tar utleie på alvor

Siden 2011 har ekteparet Moursund valgt å leie ut hytta mer i de periodene de sjøl ikke bruker den. Hele tida har de latt bookTrysilonline stå for utleien. Det er ikke tilfeldig.

– Vi var på jakt etter noen som kunne administrere utleie for oss, samtidig som de passer på, vedlikeholder og tar vare på hytta. Det var viktig for oss ettersom vi er her mye sjøl og vil være sikre på at den er i stand og i orden hele tida.

Firhana og Lasse kaller det et lykketreff at de kom i kontakt med Jan Terje Ås og bookTrysilonline.

bookTrysilonline er vanvittig flinke til å holde i orden, og ta vare på utleieobjektene sine. Vi har bare godt å si om den oppfølgingen vi har fått.

Firhana og Lasse

– Vi ønsket å benytte noen som ikke var så store, som en garanti for at hvert oppdrag blir fulgt skikkelig opp. Og det var fullklaff. bookTrysilonline er vanvittig flinke til å holde i orden og ta vare på utleieobjektene sine. Vi har bare godt å si om den oppfølgingen vi har fått.

– Nå har de jo vokst seg mye større siden vi startet å leie ut hytta vår gjennom dem, men servicen, oppfølgingen og skikkeligheten er den samme, mener både Lasse og Firhana.

Viktig finansiering

Oslo-ekteparet legger ikke skjul på at vinterutleie av hytta har gitt gode bidrag med tanke på å finansiere både investeringen i og driften av storhytta høyt oppe i Trysilfjellet. De har også et lite anneks på tomta, og det leier de også ut.

– Utleiedelen er definitivt en årsak til at vi kunne realisere vår hyttedrøm. Det var en stor investering og driftskostnadene er høye, så leieinntektene kommer godt med, sier Firhana Charania-Moursund.

– Samtidig er det deilig å kunne sette bort alt det administrative rundt utleie til noen som virkelig kan det og som er gode til å følge opp. Da slipper vi å tenke på det.

– Det er alltid ting som må gjøres, og jeg bruker mye tid hver sommer på vedlikehold for å opprettholde standarden. bookTrysilonline gjør en kjempejobb med løpende vedlikehold gjennom vintersesongen, så tar vi litt mer sjøl om sommeren, legger Lasse til.

Andre aktuelle artikler:

hyttedrømmen i Trysil en realitet - gjennom booktrysilonline
ROMSLIG: Det er god plass og høy standard på hytta til ekteparet Charania-Moursund på Ugla-feltet i Trysilfjellet.